't Is goed toeven in 'De Goeientier'

U kunt nu genieten van uw vakantie, niet op een park, maar vrijstaand in het landschap.
Een héél huisje voor u alleen!
Gastvrijheid, gemoedelijkheid, rust, ruimte en privacy vinden wij belangrijk. De Goeientier is een sfeervol ingericht vrijstaand vakantiehuis. In dit, met smaak en oog voor detail ingericht huisje, zult u zich meteen thuis voelen.
Het huisje is gelijkvloers en voorzien van vloerverwarming.
Het huisje is bijzonder geschikt voor:
- Rustzoekers, romanticy en natuurliefhebbers.
- Mensen die op de fiets van de omgeving willen genieten. De Goeientier ligt aan de knooppuntenroute.
- Mensen uit het bedrijfsleven. Er is een internetaansluiting aanwezig, zodat u draadloos kunt internetten.

De Goeientier is gelegen tussen verschillende natuurgebieden, zoals 'De Mortelen', 'Kampina', de 'Oisterwijkse Bossen en Vennen', het 'Beerse dal' en 'De Baest'. Al op 1,5 km afstand.
Fietsen, wandelen, zwemmen, eten bij de boer, een museum bezichtigen, lekker eten bij één van de fantastische horecagelegenheden aan de rand van de markt in ons pittoreske Oirschot.
Of toch liever midget golven, kegelen,een excursie naar de pas gerestaureerde watermolen, vissen, een kijkje in een bijenkast, een terrasje pikken, dan kan dat uiteraard ook.

U ziet het wel: het kan allemaal.
En als u het even niet meer weet: Wij zijn altijd bereid u advies te geven, en waar mogelijk zullen wij u van dienst zijn.

Ik wil u graag verwelkomen in De Goeientier.

Tot ziens!

Akkers en velden hebben van oudsher namen meegekregen. Zo lagen er in de buurt van 'De Goeientier' twee akkers, die in de volksmond 'De Goeie en de Kwaaie tier' werden genoemd. De ene akker, de Kwaaie, lag laag, was drassig en had onvruchtbare grond. De andere, de Goeie, lag hoger, daar was de grond vruchtbaar en gedijde het goed.